Start 2 Run

Wil jij beginnen met hardlopen? Te lang niet naar de sportschool geweest? Met Start to Run bij A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam leer je onder professionele begeleiding hardlopen.

Waarom Start 2 Run?

Start 2 Run is speciaal voor de beginnende loper die onder deskundige leiding een goede start met hardlopen wil maken. Door de techniek verbetering zullen ook blessures afnemen en zal het plezier in hardlopen toenemen.

Voor wie?

De loopgroep is er voor deelnemers die nog nooit (onder begeleiding) gelopen hebben en dat nu graag willen opstarten of deelnemers die wel eens hebben gelopen maar dat op een verantwoorde en gestructureerde manier willen voortzetten. Je krijgt dan een uitleg over de hardloopsport, hardloopkleding en de opbouw van de trainingen.

Vragen of aanmelden?

Heb je interesse? Meld je alvast aan en we nemen contact met je op. Stuur ons een berichtje naar hardlopen@aaa-atletiek.nl.

Het programma

Met het beproefde Start to Run trainingsprogramma en de professionele begeleiding train je in 20 weken op verantwoorde manier om 5 kilometer te lopen. En samen sporten motiveert om je persoonlijke doelen te halen. In het programma is ruimte voor ieders persoonlijke trainingswensen.

Het trainen in een groep werkt bewezen als prikkel om nog beter te presteren. Er is echter zeker ook ruimte voor de individuele loper en schema’s worden dan ook altijd persoonlijk gemaakt en besproken.

De vorige edities van de start to run groepen hebben bewezen dat de deelnemers enthousiast raken over het hardlopen en velen stromen dan ook door naar de verschillende andere loopgroepen binnen AAA.