Je gegevens wijzigen

Je gegevens op orde houden is wel zo handig. Dan kunnen we je bereiken als er belangrijk nieuws is, gaan betalingen goed, en is alles rond het sporten goed bijgehouden. Maar een goede administratie is ook nodig voor bijvoorbeeld de verzekering bij de Atletiekunie. Hier lees je hoe je welke wijziging doorgeeft aan ons.

E-mailadres, telefoon en woonadres

Je e-mail, telefoonnummers en woonadres kan je zelf aanpassen via Volta. Als je inlogt in de Volta-app, via “Meer” en dan “Persoonsdetails”.

(maar dit kan dus ook in de VoltaClub-app.)

De volgende wijzigingen geef je door via een formulier

Dit zijn verschillende typen gegevens. We lichten ze hieronder even toe. Klik op de button om voor dit onderdeel een wijziging door te geven.

Veranderen van team of trainingsgroep of iets in de VoltaClub-app.

De meeste berichten die we versturen zijn afgestemd op de teams of trainingsgroepen waar je aan deelneemt. Mis je informatie over een groep, dan staat die groep in de Volta-App niet onder je Teams (bij “Meer”). Of je krijgt teveel berichten over teams waar je niet aan deelneemt. We zeten dat graag recht.

Bankgegevens en betaaltermijn

Verandert je bankrekeningnummer, wil je automatisch gaan betalen of wil je liever vooruit betalen per jaar in plaats van per kwartaal. Gebruik hiervoor het formulier hieronder.

Bondslidmaatschap, wedstrijdlicenties en kwalificaties

Klopt er iets niet in je bondslidmaatschap, wil je een wedstrijdlicentie aanvragen of opzeggen, of mis je bonds-kwalificaties.

Ben je nu, of was je een vrijwilliger met een rol die direct raakvlak heeft met de Atletiekunie? Geef dat dan hieronder door. Dan kunnen we dat aanpassen.

Zichtbaarheid contactgegevens

In de VoltaClub-app kunnen, als je dat wilt, andere leden van A.A.A. je contactgegevens zien. Je kan dat controleren ïn de VoltaClub-app via “Meer” en dan “Team”. Zoek in de lijst je eigen naam op. Zie je daar je e-mail en/of telefoonnummer? Dan zien andere dat ook.

Wil je dat niet, of juist wel. Geef een wijziging aan ons door via dit formulier.