Over A.A.A

A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam is een hechte, serieuze, prestatiegerichte atletiekvereniging waarbij de leden op hun eigen niveau onder begeleiding ervaren trainers de atletiek kunnen beoefenen. Door middel van individuele aandacht zijn we in staat om op een verantwoorde manier de beste prestatie bij iedere sporter naar boven te halen met behoudt van plezier in de sport.

A.A.A. (officieel de afkorting voor Atletiek Afdeling Alblasserdam) is een relatief kleine atletiekvereniging met circa 160 leden. Toch zijn alle aspecten van de atletieksport vertegenwoordigd, van pupillen tot veteranen, technische nummers en loopnummers, op recreatief- en op wedstrijdniveau.

A.A.A. bestaat sinds 1945

Gezelligheid, enthousiasme en saamhorigheid staan bij onze vereniging bovenaan, en zijn belangrijker dan op topniveau presteren. Gewoon leuk met de sport omgaan, maar wel onder verantwoorde begeleiding. Voor atleten die zich wel in wedstrijdverband met anderen willen meten zijn er uiteraard voldoende mogelijkheden.

Wie doet wat binnen onze vereniging?

Onze vereniging draait op onze leden. In onderstaande overzicht zie je wie je voor welke onderwerpen kan benaderen. De lijst is verre van compleet. Staat je onderwerp er niet bij, of twijfel je, stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

<binnenkort verschijnt hier de lijst met onderwerpen en contactpersonen>.

Bestuur

VoorzitterJurgen Vaarwerk-Woltersvoorzitter@aaa-atletiek.nl of
jurgen.vaarwerk-wolters@aaa-atletiek.nl
Secretaris Vacantsecretaris@aaa-atletiek.nl
Penningmeester
contactpersoon hardloopgroepen
Martin Verhagepenningmeester@aaa-atletiek.nl of
martin.verhage@aaa-atletiek.nl
Algemeen lid,
contactpersoon jeugd en jury
Carin van Zwienencarin.vanzwienen@aaa-atletiek.nl
Algemeen lid
contactpersoon sportief wandelen
Jeroen Gilijamsejeroen.gilijamse@aaa-atletiek.nl
Algemeen lid
contactpersoon bootcamp
Arjen Blok arjen.blok@aaa-atletiek.nl
Het bestuur sinds de ALV van juni 2023