Over A.A.A

Atletiek Vereniging AAA is een hechte, serieuze, prestatiegerichte atletiekvereniging waarbij de leden op hun eigen niveau onder begeleiding ervaren trainers de atletiek kunnen beoefenen. Door middel van individuele aandacht zijn we in staat om op een verantwoorde manier de beste prestatie bij iedere sporter naar boven te halen met behoudt van plezier in de sport.

Atletiek Vereniging AAA (Atletiek Afdeling Alblasserdam) is een relatief kleine atletiek vereniging met circa 160 leden. Toch zijn alle aspecten van de atletieksport vertegenwoordigd, van pupillen tot veteranen, technische nummers en loopnummers, op recreatief- en op wedstrijdniveau.

AAA bestaat sinds 1945.

Gezelligheid, enthousiasme en saamhorigheid staan bij onze vereniging bovenaan, en zijn belangrijker dan op topniveau presteren. Gewoon leuk met de sport omgaan, maar wel onder verantwoorde begeleiding. Voor atleten die zich wel in wedstrijdverband met anderen willen meten zijn er uiteraard voldoende mogelijkheden.

Wie doet wat binnen onze vereniging?

Onze vereniging draait op onze leden. In onderstaande overzicht zie je wie je voor welke onderwerpen kan benaderen. De lijst is verre van compleet. Staat je onderwerp er niet bij, of twijfel je, stuur dan een berichtje via ons contactformulier.

<binnenkort verschijnt hier de lijst met onderwerpen en contactpersonen>.

Bestuur

VoorzitterRobbert Schippersvoorzitter@aaa-atletiek.nl
Vice-voorzitter Jurgen Vaarwerk-Woltersvice-voorzitter@aaa-atletiek.nl
Secretaris Leendert van der Lugtsecretaris@aaa-atletiek.nl
PenningmeesterMartin Verhagepenningmeester@aaa-atletiek.nl
Algemeen lidCarin van Zwienenjeugd@aaa-atletiek.nl
jury@aaa-atletiek.nl 
Algemeen lidJeroen Gilijamsealgemeen@aaa-atletiek.nl
Algemeen lidArjen Blok (Kandidaat lid)arjen.blok@aaa-atletiek.nl
Het bestuur sinds de ALV van 11 januari 2023