Sponsoren en vrijwilligers

Geen Molenloop zonder onze sponsoren en vrijwilligers. Daarom zijn we iedereen die bijdraagt als sponsor of donateur zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Wil je bijdragen aan onze prachtige Molenloop? Op deze pagina lees je hoe je je kunt aanmelden.

We bedanken alle bedrijven en organisaties
die hebben bijgedragen aan de Molenloop 2023

Sponsoring of doneren

Sponsoring

Wil je aansluiten als donateur of sponsor, vul dan je gegevens in op het hieronder te
downloaden formulier “Donateur Molenloop”. Je krijgt dan het Sponsorhandboek toegestuurd waaruit een keuze kunt maken voor welk bedrag je de Molenloop de komende jaren wil sponsoren.

Één keer per jaar versturen we een factuur per e-mail met daarin het verzoek de sponsoringbijdrage over te maken.

Eenmalig doneren

Vraag hiervoor een factuur aan voor het gewenste bedrag bij onze penningmeester. Vermeld in je bericht dat het gaat om een sponsorbijdrage voor de Molenloop 2023. Het e-mailadres is: penningmeester@aaa-atletiek.nl

Of maak het bedrag direct over naar onze rekening. Het minimumbedrag is € 50,-.
Gebruik hiervoor onderstaande gegevens.

IBAN-nummer:NL09 INGB 0000 40 12 44
Op naam van:Penningmeester A.A.A, Alblasserdam
Opmerking: Jaarlijkse molenloop

Vrijwilligers

Voor, tijdens en na afloop van de Molenloop zijn vele vrijwilligers nodig om actief mee te helpen de Molenloop tot een succes te maken. Zij kunnen uit verschillende werkzaamheden kiezen. Ze staan vermeld in het aanmeldformulier hieronder.

  Wie ben je?

  Je naam, e-mailadres en telefoonnummer gebruiken we alleen voor je hulp deze dag.

  1. Ik ben lidIk ben ouder van een jeugdlidIk ben geen lid, maar wil graag helpen
  Wat kan of wil je voor ons doen?

  1. Maakt niet uitSjouwen, op- en afbrekenTijdsregistratie bij de finishWedstrijdsecretariaat (inschrijvingen / uitslagen)Na-inschrijvingen en uitgifte startbewijzenVerkeersregelaarWater uitdelen bij waterpuntMotorbegeleiding (eigen motor)Fietsbegeleiding en bezemfiets (eigen fiets)Gastvrouw/heer voor bezoekers op het sportparkKantineSchoonmaken clubgebouwFotografieEHBOOther
  1. Nee, ik loop niet mee met de 5 of 10 Engelse MijlJa, de 5 Engelse MijlJa, de 10 Engelse Mijl
  2. Op de dag van de Molenloop (1 oktober)In de week vooraf ('s avonds)'s Avonds na de MolenloopIn de week na de Molenloop ('s avonds)

  We houden zo veel mogelijk rekening met je wensen. Wil je hier nog iets over kwijt? Dan kan dat in het veld hieronder. Bijvoorbeeld wat je het allerleukst vindt om te doen. Of dat je niet de hele dag aanwezig kan zijn. Geef het gerust aan.

  Ledendienst

  Ben je lid van A.A.A, of ouder/verzorger van een jeugdlid? Je bijdrage op deze dag als vrijwilliger telt mee voor de jaarlijkse ledendienst.