Verenigingsnieuws – Nieuwsbrief Juli 2021

Afgelopen periode ging het steeds beter in Nederland met de corona-maatregelen. En dus beginnen we nog met een alternatief event voor de Ropararun, nog vanwege corona. En zijn er eindelijk weer jeugdwedstrijden geweest op de baan.

Andere nieuwsbriefartikelen in de nieuwsbrief van juli 2021:
Bootcampbegeleiders gezocht en wijzigingen strippenkaart
Help je vereniging
Vrijwilligers gezocht voor de Molenloop
Op en rond de baan

5 leden doen alternatieve Roparun en misten de boot.

Regen, regen en nog meer regen. πŸ˜• Deze kanjers hebben niet opgegeven en de finishlijn gehaald! πŸ™ŒπŸ™Œ Geef team Roparun Team 62 Lifelinerunners een πŸ‘ voor deze prestatie voor een prachtig β€οΈ πŸ€πŸ’™doel.
Lees hier hoe ze de boot hebben gemist.

Dit was een alternatieve, afgeslankte versie in estafettevorm van de Roparun tijdens het pinksterweekend van 22, 23 en 24 mei. Hij wordt nog “echt” gelopen in het weekend van 2-3 oktober 2021.

De 5 lopers van onze Atletiekvereniging, Annelies Hartkoorn, Arie de Koning, Martin Verhage, Jako Sterrenburg en Jeroen Gilijamse hebben gelopen voor het Roparunteam 62, de lifelinerunners! Je kan ze nog steeds sponsoren.

* Je kunt dan zelfs kiezen wie je sponsort, al komt het natuurlijk allemaal bij de Roparun terecht.

Stard Jeugdcompetitie.

Normaal zouden we al aan de derde wedstrijd van de jeugdcompetitie toe zijn, maar eindelijk was er dan een wedstrijd in de jeugdcompetitie op onze ‘nieuwe’ baan. ‘Nieuw’, want we hadden hem nog nooit echt gebruikt voor competities…

Het was een sportieve, gezellige en mooie dag. Er zijn veel foto’s gemaakt. Wat ongesorteerd staan ze hieronder. Bekijk ze gerust. Scroll je verder? Dan vind je ook een paar filmpjes.

En nog een paar filmpjes van deze dag.

Nog iets kwijt?

Wellicht hangt je jasje of vestje hier tussen. Je kan het dan ophalen in het clubgebouw.

Klik op de foto voor een grotere weergave.