Sponsor jij deze kanjers?

In het pinksterweekend van 22, 23 en 24 mei lopen de Lifelinerunners samen een estafetteloop van 180 km. Dit zijn Annelies Hartkoorn, Arie de Koning, Martin Verhage en Jako Sterrenburg. Deze estafetteloop lopen zij als alternatief voor de Roparun tijdens het pinksterweekend. Dat doen ze voor het goede doel. Sponsor jij deze kanjers? Dat vinden we dus tof van je!

Het team Lifelinerunners dat in het pinksterweekend 180 km in estafette loopt.

Diverse estafetteruns tijdens Pinksteren

In het Pinksterweekend 22-23-24 mei is geen Roparun. In plaats van de Roparun, zijn er aparte estafettelopen van 180 km. Ook onze LifelineRunners gaan een estafetteloop doen.

De Roparun is verplaatst naar 2 en 3 oktober 2021

Vanwege de huidige omstandigheden gaat de Roparun niet door tijdens het Pinksterweekend. De Roparun is verplaatst naar naar het weekend van 2-3 oktober 2021. En in dat weekend krijgt de dertigste editie eenmalig een aangepaste vorm.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Bremen
naar Rotterdam. Dat is een sportieve prestatie tijdens het pinksterweekend om zo geld op te halen voor mensen met kanker. Samen sporten voor het goede doel!

Waar gebruiken we de opbrengst voor?

De opbrengst van de Roparun besteedt men niet aan onderzoek, maar komt ten
goede aan zaken die het leven van kankerpatiënten veraangenamen. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Sponsor jij deze kanjers? Zij en jij dragen zo bij aan dit goede doel!

Meer weten? Kijk ook eens op de volgende sites

Ook toe aan samen sporten?

Samen sporten maakt sporten leuker en motiveert je. En wil je een bepaald doel bereiken? Door samen te sporten laat je jezelf meer uitdagen. Kijk eens bij “Samen sporten” op onze website.