Peter van Det ontvangt een lintje

Beste leden,

Het heeft Zijne Majesteit de Koning vanmorgen behaagd om onze voorzitter Peter van Det te benoemen tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Peter is vanmorgen verrast met een telefoontje door de burgemeester. Aankomende vrijdag krijgt hij in het bijzijn van zijn gezin de onderscheiding ook opgespeld. 

Kom op Koningsdag tussen 19:00 en 20:00 uur naar de sportbaan

Een goede vriendin van Peter heeft aan ons gevraagd om op Koningsdag tussen 19.00 en 20.00 een soort defilé te kunnen faciliteren op de atletiekbaan om Peter op ruime afstand te feliciteren. Dat doen wij natuurlijk graag en je bent van harte uitgenodigd!

Het is natuurlijk iets feestelijks om niet zomaar voorbij te laten gaan. Je krijgt een lekkernij en de mogelijkheid om even langs Peter te lopen om hem uiteraard te feliciteren. Om 19.30 is er een speech. Het is heel belangrijk om ruime afstand te houden. Om 20.00 moet iedereen die niet traint ook weer van de baan verwijderd zijn in verband met regelgeving en avondklok. 

Mogelijk, als de regels in de loop van het jaar anders zijn gaan wij hier als club nog een moment bij stil staan. Maar voor nu lijkt ons dit een heel leuk idee. 

Wij hopen dat je erbij kan zijn, op Koningsdag 2021. En kom gezellig in het oranje!