nieuwe atletiekbaan

Op en rond de baan – Nieuwsbrief juli 2021

De atletiekbaan is het centrum van onze vereniging. En dus gebeurt daar van alles. Daarom een update van alle ontwikkelingen op en rond de baan.

Andere nieuwsbriefartikelen in de nieuwsbrief van juli 2021:
Bootcampbegeleiders gezocht en wijzigingen strippenkaart
Help je vereniging
Vrijwilligers gezocht voor de Molenloop
Verenigingsnieuws

Milati robot-maaier

Maairobots op ons veld?

Milati heeft met een geavanceerde maairobot proefgedraaid op ons middenveld. Die maaiers werken met het zogeheten infinitysysteem. DAarmee kunnen meerdere robots met behulp van een navigatiesysteem tegelijkertijd 1 veld maaien.

Als dank voor onze tijd, is Milati een nieuwe sponsor van ons. Bekijk ook eens het nieuwsbericht op hun website. Ze hebben ook tuinaparatuur en gereedschap voor particulieren.

NL doet! – een productieve gezellige klusdag

Mogen we even een dikke πŸ‘ voor deze 16 vrijwilligers op NLdoet! πŸ§‘
Alle vlaggenmasten staan. Het clubhuis en sanitair gebouw is gespoten. De kiosk is geschuurd en gespoten. Alle plantenbakken zijn gepoot en staan klaar om op te hangen. Aan de dakgoot aan de achterkant zijn alle beugels opgehangen.
Wat een berg met werk is er verzet! πŸ‘Š

Je kan het dak op! & andere klussen

De NL-doet!-dag was niet voldoende om alle werkzaamheden af te kunnen ronden. Er is ook nog geklust op op 2 andere dagen begin juni.

πŸ”¨ En we hadden fantastisch uitzicht op onze nieuwe baan, waar iedereen enthousiast aan het trainen was. β˜€οΈ

En we plaatsten een nieuw deur. Deze is geplaatst, onder leiding van Elco Verhaar, door Kevin Lems, Martin van Zon en Jurjen Inge. πŸ”¨ Vastgelegd op onze beveiliging camera’s πŸ˜‰ Wees welkom!