Leendert wint de marathon van Zeeuws Vlaanderen. Grote groep lopers bij diverse events.

De marathon van Zeeuws Vlaanderen van zaterdag 15 april 2023 is gewonnen door de Alblasserdammer Leendert van Lugt, lid van A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam. Hij liep de marathon in 2 uur, 28 minuten en 23 seconden. Leendert bereikte het nieuws niet alleen met zijn overwinning, maar ook omdat hij een groot deel van de marathon met ontbloot bovenlijf heeft gelopen. Hij is trots en dankbaar voor het behaalde resultaat. Ook A.A.A. is trots op zijn overwinning.

Bekijk de uitslagen van de A.A.A.-leden in Zeeuws Vlaanderen

En velen van ons liepen afgelopen weekend een goede race

Zo liepen er 2 andere leden mee met de marathon van Zeeuws Vlaanderen. En op zondag 16 april liepen 12 A.A.A.-leden mee met de Rotterdam marathon. En heeft een groot aantal leden de kwart marathon gelopen. Zelfs het Drentse Hoogeveen werd vereerd met deelname van een A.A.A.-lid. Hier liep Arie de Koning de cascaderun van 10 mijl in 1 uur 33 minuten en 26 seconden (netto).

Bekijk de uitslagen van de A.A.A.-leden in Rotterdam 

Het afgelopen half jaar hebben de leden hard getraind om dit resultaat neer te kunnen zetten. Iedereen heeft met succes de marathon uitgelopen en de meeste persoonlijke doelen zijn behaald. We zijn trots dat zo’n grote groep Alblasserdamse hardlopers van Atletiekvereniging A.A.A. zo’n mooi resultaat heeft kunnen neerzetten.

Samen sporten – Meer plezier, mooier resultaat!