Nieuwe atletiekbaan De nieuwe atletiekbaan 6 maart 2021
Ivm coronamaatregelen

Geannuleerd, DOK11 Clubkasrun

Ondanks het feit dat de vergunning verstrekt was omdat aan alle maatregelen voor wat betreft corona zou worden voldaan is toch besloten om de clubkasrun aan te passen.

“Aan de ene kant willen we niets liever dan alle verenigingen stimuleren om zich sportief in te zetten om zo een bijdrage voor de clubkas te verdienen. Dit zou echter betekenen dat op een gegeven moment er toch heel veel sporters op minder dan 1,5 m van elkaar op de baan zouden staan. Dit zou een extra risico geven op een Corona uitbraak. En dat laatste staat nou juist haaks op wat bij gezondheidscentrum Dok 11 hoog in het vaandel staat: Bijdragen aan een goede gezondheid voor alle inwoners.”

Aldus Charlotte Mallee-Dekker en Thijs Donkervoort. Beide initiatiefnemers voor de Dok11 clubkasrun

Alternatief voor de deelnemende clubs

Omdat de organisatie zich zeer wel bewust is van het feit dat ook de sportclubs een financieel zeer zwaar jaar achter de rug hebben is een alternatief bedacht. Alle sportclubs die de afgelopen twee jaar hebben meegedaan met de clubkas run krijgen het gemiddelde van de ronde opbrengst over die twee jaar uitgekeerd. De clubs die dit betreft krijgen persoonlijk bericht van Dok 11. In de vorm van waarde cheques zal het bedrag officieel aan één vertegenwoordiger per club worden overhandigd op 14 september op de atletiekbaan In Alblasserdam. Zo kan voldoende afstand worden gegarandeerd en worden de clubs toch financieel ondersteund door Dok 11.

The event is finished.

Datum

14 sep 2021
Expired!

Het laatste nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten