Bootcamp – Nieuwsbrief juli 2021

De bootcamp is erg populair onder onze leden. En we hebben flinke plannen met de bootcamp. Daarom in dit bericht een oproepje voor jullie hulp. En wat aandacht voor kleine veranderingen rond de strippenkaart.

Andere nieuwsbriefartikelen in de nieuwsbrief van juli 2021:
Help je vereniging
Vrijwilligers gezocht voor de Molenloop
Verenigingsnieuws
Op en rond de baan

Vaker bootcampen, ook op dinsdag en zaterdag? Kom jij ons helpen?

Om vaker bootcamptrainingen te kunnen geven, hebben we jouw hulp nodig. Want de trainers kunnen niet elke dag op de baan staan.

Met een paar simpele taken, zorg je ervoor dat er toch bootcamporfeningen gedaan kunnen worden. Bijvoorbeeld het openen van het clubhuis en de materialen aanwijzen. En achteraf samen met de sporters zorgen dat alles weer is opgeruimd.

Op momenten dat er geen trainers beschikbaar zijn, kunnen dan wel de uitgewerkte trainingen van de trainers gevolgd worden. De sporters kunnen zelf kant-en-klare trainingen kiezen uit een map.

Dinsdagavond en zaterdagmorgen zelfstandig bootcampen?

Met deze nieuwe bootcamp-momenten, zonder trainers, kunnen meer leden meedoen met de bootcamp, of vaker bootcampen.

Interesse? Mail ons om je op te geven, of stel gerust nog vragen over wat je hulp precies inhoud.

Wijzigingen strippenkaarten

De strippenkaart biedt je de mogelijkheid kennis te maken met onze vereniging, de bootcamp en de atletieksport. Zolang je traint met een strippenkaart, is deelname aan de trainingen voor eigen risico. Daarom mag je maximaal 2 keer een strippenkaart aanschaffen. Daarna kan je er voor kiezen lid te worden van A.A.A. Atletiekvereniging Alblasserdam.

Ook veranderen de prijzen van de strippenkaarten. De eerste strippenkaart is € 30,-. Wil je nog een tweede strippenkaart, dan kost die € 47,50.