A.A.A. zoekt met spoed vrijwilligers!

Afgelopen week ontvingen al onze leden een brief over de vele vacatures die openstaan bij onze vereniging. Leendert spreekt zich daarin uit over zijn zorgen voor het voortbestaan van onze vereniging. Want er zijn heel veel vacatures te vervullen. Hieronder vind je zijn brief aan alle leden van AAA. Lees verder om meer te weten te komen over de vrijwiliigersfuncties van AAA Atletiekvereniging.

Interesse, of nieuwsgierig hoe je kan bijdragen?

Bij A.A.A. Atletiekverenging Alblasserdam gebeurt veel. Voor diverse onderwerpen hebben we vrijwilligers nodig. Natuurlijk is een keertje helpen tijdens een event heel fijn. Maar we hebben ook mensen nodig die structureel de boel draaiende houden. We hebben een handboek voor alle vrijwilligerstaken. Hieronder vind je ze per groep taken uitgesplitst.

Kijk eens wat er bij jou past om onze vereniging te ondersteunen!

Met spoed gezocht: Bestuursleden

De meest urgente vacatures zijn die van voorzitter of secretaris. Onze huidige voorzitter en secretaris hebben ons jarenlang naar veel tevredenheid ondersteund. Maar nu is het voor hen echt tijd het stokje over te dragen. Lees meer over hun taken.

Technische commissie

De technische commissie zorgt ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om goed te kunnen trainen of in wedstrijdverband namens onze vereniging uit te kunnen komen. De technische commissie bestaat uit maximaal 10 personen.

Alhoewel er functies zijn omschreven, kunnen taken anders worden verdeeld. Wil je wel helpen met onderdelen die beschreven zijn, maar lukt het niet om alles te doen. Laat dat weten. Dan kunnen we kijken wat bij je past.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie-functie is vervuld. Maar wil je meer lezen en eventueel toch je hulp aanbieden. Dan ben je uiteraard welkom.

PR / Nieuwsbrief-commissie

We hebben onze leden, maar ook mensen buiten de vereniging een hoop te vertellen. Dat kost tijd en inspanning. PR, nieuwsbrieven en algemene communicatie moeten periodiek en met interessante inhoud via verschillende kanalen worden verspreid.

Andere commissies

Bij onderstaande commissies is alle hulp welkom. Bekijk gerust waar jij denkt dat je A.A.A. Atletiekvereniging kan helpen